Holiday on the water

Drijvende vakantiewoningen te huur in Westhoek Marina-Nieuwpoort

Op een prachtige locatie op slechts enkele kilometers van het strand, de zee en het centrum van Nieuwpoort, liggen deze hoge kwaliteit huisboten. De drijvende woningen zijn met 2 slaapkamers geschikt voor 4 personen.

Op het voor- en bovendek is het heerlijk toeven, er zijn 2 ligstoelen voor u voorhanden. De huisboten hebben een mooie plaats gekregen in de jachthaven “Westhoek Marina”, met vrij uitzicht op de Plassendalevaart en weiland. In de drijvende woningen kan het hele jaar verbleven worden.

Faciliteiten

De woonkamer met open keuken is modern ingericht. Een van de slaapkamers beschikt over een tweepersoonsbed, de andere over een gekruist stapelbed. Verder is er een badkamer met douche en toilet. Er zijn meerdere terrassen, de grootste betreft het zonnedek, dat toegankelijk is via een wenteltrap.

U mag op deze locatie vissen, wel is er een visvergunning vereist. U kunt de nodige info in de jachthaven verkrijgen.

Alle faciliteiten

Info & prijzen

De prijslijst voor verhuur van onze drijvende vakantiewoningen, vind je hieronder terug.

Vragen of meer info? Ga naar contact.

Onze prijzen
Huurovereenkomst

De prachtige omgeving

De omgeving en deze locatie lenen zich bij uitstek om al wandelend en fietsend ontdekt te worden. In de directe omgeving vindt u het natuurreservaat de IJzermonding waar vele vogels broeden. Het centrum van Nieuwpoort met vele winkels en restaurants kunt u wandelend aandoen. Het strand met restaurants, surfshops en verhuur van ligbedden e.d. is op slechts 3 km te bereiken. Nieuwpoort is een van de vele badplaatsen aan de Belgische kust die met elkaar verbonden zijn door een kusttram die dagelijks en regelmatig rijdt. Een erg leuke manier om de kust te verkennen. Voor families met kleinere kinderen biedt Plopsaland De Panne een mooie daguitstap, op slechts 20 minuten rijafstand. U vindt verder op korte rijafstand o.a. de kustplaatsen, Koksijde, Middelkerke, Oostende, De Haan, Blankenberge en Knokke. Ook de kunststad Brugge is goed bereikbaar (45 km) evenals Gent (75 km). Ook Veurne en Diksmuide zijn zeker het bezoeken waard.